Nieuws

Soirée d’été

Claus had een voorliefde voor de Leie in zijn werken. Als ode aan de schilder, wordt zijn kunstwerk ‘Soirée d’été’ gerecreëerd op een idyllische locatie langs het water die éénmalig wordt opengezet voor het publiek.

 

De dienst Evenementen en Toerisme organiseert een zomerse avondpicknick langs de Leie. De River Ranch stelt eenmalig zijn weide open met zicht op de hoge bomen. In openlucht of in de tent kun je aanschuiven voor kunst, lekker eten, muziek en beleving. We voorzien voor elke deelnemer een zitplaats aan een mooi gedekte tafel.

 

Om de authentieke sfeer na te streven, wordt bewust gewerkt met een picknickformule. De boxen met lokaal lekkers worden met zorg klaargemaakt door Foodbart. Deze werkt samen met Fruitbedrijf Cocquyt uit Meigem, het kippenbedrijf van Jan Lisbeth uit Grammene, Breydelspek uit Gavere en Geitenboerderij De Volle Maan uit Sint-Lievens-Houtem. Bewoners van het DVC Heilig Hart uit Bachte vullen de boxen. We voorzien extra dranken op het terrein in samenwerking met ’t Oud Sashuis (lokale bieren) en Kothé (foodtruck met koffie en thee).

 

Kom genieten van een zomerse avondpicknick langs de Leie!

 

Reserveer hieronder je tickets, beperkte plaatsen dus wees snel! De picknickbox is voor 2 personen.

 

Reserveer je ticket hier

 

Praktisch:

14 en 15 juni telkens van 19u-22u

River Ranch (Leieoever 1, 9800 Astene)