Nieuws

Night@themuseum

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Tussen 24 en 25 augustus zet het mudel het museum en de prachtige tuin open voor een bijzondere overnachting!

Laad je tent of matje in, kies vooraf waar je wenst te slapen en installeer je samen met je vrienden/familie/geliefde/gezin voor een overnachting op een bijzonder locatie. De optie bestaat om je tent onder de sterrenhemel in de museumtuin op te bouwen of te midden van de kunstwerken in het museum. Binnen kunnen enkel werptenten geplaatst worden of je kan er ook voor kiezen om je matje gewoon naast een kunstwerk te leggen (op een van de voorziene donkere ruimten).

Geniet ‘s avonds van een drankje aan onze gezellige bar. Voor filmliefhebbers is er een ontspannende openluchtfilm ‘The Square’ (21u15) bij onze buren van Leietheater voorzien. Ook aan de kleintjes is gedacht, met een leuke kinderfilm ‘Kattenkwaad in het museum’ (6+) (19u). De tentoonstelling ‘Biënnale van de Schilderkunst 9. Master Painting’ kan ook gratis bezocht worden.

De volgende dag geniet je met je gezelschap van een luxeontbijt. Schuif aan bij ons uitgebreide ontbijtbuffet, neem plaats aan een van onze tafels in de ontbijtruimte, of neem het ontbijt mee en maak het gezellig voor je tent met je eigen picknickdeken of kampeerstoelen.

Na het opruimen van je tent, kan je nog even blijven voor een gratis workshop bloemen maken in crêpepapier. Samen creëren we een prachtig bloemenveld in de tuin, geïnspireerd door de schilder Emile Claus.

Opgelet:
De filmvertoning ‘The Square’ duurt tot middernacht. Er zal buiten dus geluidshinder zijn tot dan. Om 00u sluiten we ook de bar zodat iedereen in stilte kan genieten van zijn/haar nachtrust.

!!! Bij het reserveren van je tickets is het belangrijk om aan te duiden voor hoeveel personen je reserveert, hoeveel tenten je meeneemt en of je binnen of buiten wilt slapen.

 

Reserveer je ticket. Vergeet je slaaplocatie niet 

 

Praktisch:

24/8:
– Aanmelden in het museum tussen 17u – 21u
– museumcafe 17u-00u
– kinderfilm ‘Kattenkwaad in het museum’: 19u-20u30
– film ‘The Square’: 21u15 – 00u

25/8:
– luxeontbijt
– tent opgekraamd voor 10u30 (museum gaat open om 11u)
– creatieve bloemenworkshop 10u – 16u

 

Tarieven:
28 euro (vanaf 15 jaar): film + drankje + bezoek BS9 + overnachting + luxeontbijt + bloemenworkshop
18 euro (tot en met 14 jaar): film + drankje + bezoek BS9 + overnachting + luxeontbijt + bloemenworkshop
+
6 euro: 1-2 personentent (buiten of binnen) ! binnen enkel werptenten
10 euro: 3-4 personentent (buiten of binnen) ! binnen enkel werptenten
3 euro: slaapplaats matje

 

Tickets met UiTPAS Kansentarief enkel verkrijgbaar aan de balie van mudel.